Healing

Wat is Healing nou precies?

Je hoort het woord healing best vaak in het dagelijks leven voorbijkomen. Maar wat is nou eigenlijk precies een healing? Wat bedoelen we met een healing en wat is het effect ervan?

Balans tussen lichaam, ziel, gedachten en emoties

De term healing komt uit het Engels en betekent letterlijk heling. Healing kan op verschillende manieren plaatsvinden; artsen helen het lichaam door te opereren, psychologen werken met name aan genezing op mentaal gebied. In negen van de tien gevallen bedoelt men met een healing een manier van helen die je ziel, je gedachten en emoties in balans brengt met je lichaam. Goed om in dat kader te weten is dat alles om je heen energie is; bij verstoringen van energie kunnen in je lichaam ophopingen of juist tekorten aan energie ontstaan. Die tekorten of ophopingen kunnen weer resulteren in klachten op lichamelijk en mentaal vlak.

healing

Kan ook prima op dieren toegepast worden

Je hebt uiteraard verschillende manieren om aan healing te doen. Sterker nog, dit kan anno 2019 op ontzettend veel verschillende manieren. Bekende vorm is bijvoorbeeld Reconnective Healing en Energy Healing, gebaseerd op het gedachtengoed van Meester Djwal Kuhl, ook wel bekend als ‘De Tibetaan’. Een therapeut die Energy Healing aanbiedt is geoefend om energie en disbalans waar te nemen. De oorzaak van de klachten wordt achterhaald en bestreden, in plaats van dat aan symptoombestrijding gedaan wordt. Overigens kan healing ook toegepast worden op dieren en net als bij mensen is bij de een het effect meteen merkbaar terwijl de ander pas na verloop van tijd de gunstige effecten ervaart.

Bereik de essentie door heel even je verstand uit te schakelen

Een bijzondere vorm van healing die tegenwoordig steeds vaker toegepast wordt is Touch of Matrix. Dit is een bewustzijn methode die verbonden is met het NU-bewustzijn. Touch of Matrix zet zaken als bewustzijn, gezondheid, persoonlijke groei en welzijn in en eigentijds perspectief. Touch of Matrix is vernieuwing, luchtigheid, optimalisering, vitaliteit en verbinden en is een vorm van heling die de gebaande paden verlaat. Bij Touch of Matrix werkt men vanuit jouw essentie. Je leert verbinding te maken met die essentie door op eenvoudige wijze je verstand heel even uit te schakelen. Dit houdt in dat er op een snelle maar ook zeer krachtige en diepe wijze op alle niveaus tegelijk gewerkt kan worden. Bovendien kan Touch of Matrix bij elk onderwerp of thema toegepast worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *