Coaching

Wanneer is een Coach Spijkenisse nodig?

Coach SpijkenisseSoms loopt het leven eenmaal niet helemaal zoals je zou willen. Het kan ook zo zijn dat deze eigenlijk loopt zoals je wilt maar je eigenlijk toch niet gelukkig bent. Er zijn veel mensen die zeggen dat je reden hebt om ongelukkig te zijn maar toch ben je het wel. Het is dan belangrijk dat je op zoek gaat naar de oorzaak dat je ongelukkig bent. eigenlijk verdient iedereen het om gelukkig te zijn, we zijn niet op de wereld gezet om ongelukkig te zijn. Je hoeft niet altijd gelukkig te zijn maar standaard ongelukkig zijn is niet de manier hoe je zou moeten leven. Hoe kun je dit verbeteren? Als eerste kun je op zoek gaan naar een coach Spijkernisse. Een coach kan je helpen bij het onderzoeken naar de bron van jouw ongeluk. Vervolgens zal de coach jou helpen deze problemen op te lossen. Als dit is opgelost dan kun je doorgaan met leven volgens de manier hoe je dit wel wilt. Hoe een coach te werk gaat wordt hieronder verder uitgelegd.

1. Gesprek

Als eerste zal een coach een gesprek met je aangaan waarin hij zichzelf voorstelt en vooral aan jou vraagt wat jouw problemen zijn. Als je dit hebt gedaan dan kunnen jullie samen de diepte in duiken. Vaak helpt het alleen al als de coach jou een aantal vragen stelt. Bij het beantwoorden van deze vragen wordt je al een stuk wijzer en krijg je meer inzicht in jezelf. Als de coach bijvoorbeeld vraagt naar jouw carrière en of je zin hebt om in de ochtend te werken dan ga je hier beter over nadenken. Dit geld ook zo met sport, hobby’s en relaties. Als dit is gedaan dan zullen jullie een vervolg gesprek inplannen.

2. Plan

Als de intake is geweest en de problemen in beeld zijn dan zal de coach een plan maken en deze met je bespreken. Als hij of zij dit plan aan je heeft laten zien kan hij of zijn er voor kiezen deze samen met jouw aan te passen, uiteindelijk moet jij achter het plan staan want het moet jouw helpen beter te worden. als dit is gedaan dan zul je aan de slag gaan met het plan.

3. De uitvoering

Vervolgens komt de uitvoering van het plan. Dit is vaak lastiger dan mensen denken. Soms moeten er dingen in het leven veranderen, mensen verwachten dit niet. Het is vaak niet zomaar een aantal gedachten veranderen of een klein ding aanpassen. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat er daadwerkelijk relaties moeten worden verbroken of dat er een andere carrière moet worden gestart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *