HealingMedium

Waarom healing zo populair is

Healing is een populaire alternatieve geneeswijze. Er zijn verschillende vormen van healing die in Nederland veel toegepast worden. Als je bekend bent met deze geneeswijze, dan is alles erg duidelijk, maar voor mensen die er niet bekend mee zijn is het allemaal erg vaag. In dit artikel lees je meer over wat het nou precies is en waarom het zo populair is. Je krijgt zo dus een goed beeld van healing. Je kunt zo ook voor jezelf bepalen of dit de geneeswijze is die jou kan helpen. Het kan natuurlijk geen kwaad om je er eens goed over in te lezen!

Wat is healing nou precies?

medium

Door ieder levend organisme stroomt er energie. Net als een beekje kunnen ook deze energiestromen verstopt raken. Er kan dan ergens een tekort aan energie ontstaan, terwijl er op andere plekken juist weer een ophoping van energie ontstaat. Als een energiestroom verstopt raakt, dan krijg je last van een kwaaltje of een ziekte. Wat er precies gebeurt, is afhankelijk van welke energiestroom verstopt raakt en op wat voor manier. Dit kan een klein kwaaltje zijn, maar je kunt ook een ernstig probleem oplopen.

De meeste organismen hebben ook een zelfherstellend vermogen, net als wij mensen dit hebben. Niet altijd is het lichaam in staat om een energiestroom weer te laten stromen. Dit is waar healing bij komt kijken. De therapeut kan jouw lichaam helpen om het probleem te verhelpen. De therapeut probeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam op gang te krijgen. Hierdoor kunnen kwalen en ziektes binnen een korte tijd weer verholpen worden.

 

Waarom is healing zo populair?

Bij veel kwaaltjes die niet zo heftig zijn, willen mensen liever geen medicijnen gebruiken. Het nadeel van medicijnen is dat ze ook allemaal met bijwerkingen komen. Met healing is dit echter niet het geval. Dit omdat het zelfherstellend vermogen van je lichaam heel anders te werk gaat. Veel mensen zijn op zoek naar een alternatief voor medicijnen en vinden deze in de vorm van healing, familie opstellingen of misschien zelfs een medium. Uiteraard is het niet verstandig om je medicijnen compleet te vervangen bij een heftige ziekte, soms moet je wel medicijnen nemen. Bij kleinere kwaaltjes is healing echter vaak een betere oplossing. Bovendien kun je medicijnen en healing ook bij een heftige ziekte goed met elkaar combineren. Veel mensen doen er natuurlijk alles aan om weer beter te worden! Uiteindelijk komen veel mensen dan ook bij healing terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *