Geen categorie

Osteopaat Haarlem

Er wordt wel eens gezegd dat als je het echt helemaal niet meer weet met je klachten aan gewrichten en spieren, je een afspraak moet maken bij Osteopaat Haarlem. Osteopaat Haarlem maakt gewrichten, spieren en organen die vastzitten weer los en gebruikt daarbij alleen zijn handen. De osteopaat duwt en trekt zachtjes en krijgt zo gewrichten, spieren en organen weer helemaal soepel. Osteopaat Haarlem maakt daarbij geen gebruik van apparaten of medicijnen. De behandeling stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

‘Leer maar leven met de pijn’

Osteopaat Haarlem komt vaak in beeld als blijkt dat mensen geen of amper baat hebben bij andere therapieën. Niet zelden verschijnen er in de wachtkamer in Haarlem mensen tegen wie gezegd is dat ‘ze maar moeten leren leven met de pijn’. Vaak zijn het dan pijnklachten die betrekking hebben op de rug en de nek, maar het kan evengoed gaan over klachten opgelopen als gevolg van een whiplash of hoofdpijn in de vorm van migraine.

Osteopaat vindt vaak de oorzaak van de klacht

In de kern bestaat het werk van Osteopaat Haarlem uit het vinden en behandelen van bewegingsbeperkingen van zowel gewrichten en weefsels in het algemeen. Zonder goede beweeglijkheid is het lastig om goed te functioneren. Osteopaat Haarlem weet welke weefsels met elkaar verbonden zijn en hoe ze elkaar beïnvloeden. Als geen ander is de osteopaat dan ook in staat de oorzaak van de klacht vinden, iets dat veel andere behandelaars niet gelukt is. Soms kan de oorzaak zich in een geheel ander deel van het lichaam bevinden dan waar mensen klachten en pijn ervaren.

Veilige behandelmethode

Osteopaat Haarlem hanteert een veilige behandelmethode die z’n principes uit de anatomie, fysiologie, embryologie en neurologie haalt. Doorgaans werken osteopaten nauw samen met de huisarts en worden ze door huisartsen ingeschakeld om de oorzaak van een klacht te achterhalen. Zo wordt ook maar weer eens bewezen dat reguliere en alternatieve geneeswijzen prima met elkaar kunnen samenwerken.

Snel verlichting van de pijn

Osteopaat Haarlem hanteert een holistische benadering en dat blijkt toch vaak effect te sorteren. Osteopathie ziet de mens als een geheel en de behandeling laat ook andere klachten als sneeuw voor de zon verdwijnen. Zeker wat betreft pijn kan Osteopaat Haarlem vaak snel verlichting bieden, terwijl ook mensen een betere nachtrust ervaren en merken dat ze meer energie hebben, iets dat tot uiting komt op het werk of bij het beoefenen van een sport.

Meer informatie over osteopathie vind je bij Movere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *