Manuele therapie

Nek en rugpijn

Manuele therapie

Ik werk nu al 6 jaar bij een bedrijf waar ik heel de dag achter een bureau werk. Ik heb heel veel plezier in het werk en heb gezellige collega’s. behalve mijn lichaam, mijn lichaam heeft er geen plezier meer in. Ik merk heel erg dat ik nekpijn en rugpijn krijg van het heel de dag zitten. Mijn vrouw heeft mij ook vaker geprobeerd te masseren alleen op geven moment heeft dat ook geen zin meer want de pijn werd alleen maar erger. Op een dag kwam ik thuis van mijn werk en vertelde dat ze iets had opgezocht voor mijn dagelijkse pijn. Manuele therapie zei ze. Ze legde uit dat het een therapie is waar ze mij beter zouden kunnen krijgen. Dezelfde middag heb ik ze gebeld, ik kon direct een afspraak maken en de kosten werden daar dan besproken.

Manuele therapie

Ik kwam aan bij de manuele therapie en er werd toen allemaal verteld wat de bedoeling was van de manuele therapie. Ze hebben me ook duidelijk verteld dan je na een dag direct al verlichting voelt van de pijn. De man van de manuele therapie vroeg aan mij of ik mijn spieren ook moeilijk kon bewegen. Mijn antwoord was hier op ja. De pijn werd elke dag steeds erger dat ik er nu wel een keer klaar mee was. De man van de manuele therapie heeft wat behandelingen bij mij gedaan wat niet zo fijn voelde maar ik hoopte natuurlijk de volgende dag dat de pijn verlicht was. Ik heb nog wat inschrijfformulieren in moeten vullen bij de manuele therapie. Daarna ben ik lekker naar huis gegaan. Ik heb lekker gekookt en het is nu tijd om te slapen. Ik hoop echt dat ik morgen de pijn een stuk minder voel. de volgende ochtend stond ik op en voelde nog wat pijn. op het werk merkte ik bijna niets meer van mijn dagelijkse pijn. Mijn lichaam voelde zich al een stuk fijner op het werk.

6 maanden later

Nu 6 maanden later ga ik nog steeds naar de manuele therapie. Ik merk heel erg dat het helpt dus wil ik de pijn ook graag voorkomen. Ik zit nu weer met een lach op mijn werk en kan weer alles doen wat ik ooit kon. Ik had nooit gedacht dat de manuele therapie mij zou kunnen helpen maar toch is het gelukt! Ik hoop dat ik over een jaar pijnloos door het leven kan gaan maar dat is natuurlijk nog even afwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *