CoachingMediator

Mediator Voorschoten staat tussen beide in

Mediator

Mijn man en ik zijn nu twintig jaar samen. Dit is natuurlijk super lang. Alleen komen we nu nergens meer uit. hierna besloten wij te scheiden van elkaar. We dachten dat dit het beste was omdat we nergens meer uit kwamen en er elke keer weer een ruzie was om niets. Jammer genoeg. We hadden het ook al aan de kinderen verteld dat we zouden gaan scheiden. Onze kinderen vonden dit heel jammer en ze wouden dat echt niet hebben dus de kinderen besloten voor ons dat wij naar een mediator in Voorschoten moesten gaan. mijn kinderen wisten nog meer dan ik, ik wist helemaal niet wat een mediator was. ik heb het toen de avond op gezocht en kwam uit dat het een soort van relatietherapie is als je bijna in een echtscheiding zit. Ik vond dit misschien ook wel een goed idee

Mediator Voorschoten

Veranderingen

Mijn man en ik voelen natuurlijk nog wel veel voor elkaar dus besloten we om naar een mediator te gaan. we hadden ons ingeschreven en we hadden direct een afspraak gemaakt voor de week daarna. Dit was natuurlijk nog wel echt belangrijk. Toen het de dag was dat we eindelijk naar de mediator zouden gaan waren we heel blij. Het is natuurlijk ook wel zo dat de ruzies opgelost moeten worden en dat we er samen uit komen met de mediator. Toen we aankwamen bij de mediator konden we direct mee naar binnen lopen. Ze vertelde ons hoe het proces zou gaan lopen om ons weer naar elkaar toe te krijgen. Ik had hier weinig hoop in omdat we er bijna niet meer uit komen. Toen ze ons alles had uitgelegd begonnen we met het praten over ons huwelijk. Ik vertelde ook direct dat ik er eigenlijk mee wou stoppen. De mediator vertelde dat dit nog niet nodig was omdat ze nog wel iets tussen ons zag bloeien. Heel raar maar toch waar blijkbaar.

 

Resultaat

Nu zes maanden later gaan we nog steeds naar de mediator. Het gaat nu een stuk beter tussen mij en me man. Natuurlijk nog niet helemaal goed maar ik geloof er wel in dat wij niet hoeven te scheiden. Mijn man is hier zelf ook heel blij mee dat het weer goed tussen ons gaat. we zitten gelukkig weer samen in de avond op de bank zonder ruzie. Ik ben blij dat wij naar de mediator gaan omdat we anders onze kans weg hadden laten gaan. gelukkig is dit niet gebeurd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *