BehandelingEnergie

Energetische behandeling, Energiewerk

Een energetische therapie is een therapie dat al eeuwenoud is, de therapie wordt gebruikt met het verhelpen van ziekten en (andere) aandoeningen. Eigenlijk kun je stellen dat deze vorm van therapie net zo oud is als de mensheid zelf.

 

Wat is een energetische behandeling?

Een energetische behandeling is een behandeling bestaande uit de gedachte van vroeger. Bij de behandeling wordt er gedoeld op het vinden van de harmonie is het menselijk lichaam, dit wordt gedaan door het vinden en gebruiken van energie. De bindende factor is dus ook energie, zonder energie is deze therapie niet mogelijk. Volgens de mensen, die deze therapie geven, zit energie in grote getallen in ons lichaam maar komt het echter niet vrij. Bij deze therapie wordt deze energie gestimuleerd. Ook denken deze mensen dat er tastbare energie in en rondom ons heen is te vinden, bijvoorbeeld woorden, gedachten en ervaringen. Dit heeft een naam, dit wordt namelijk ‘uitstraling’ of ‘aura’ genoemd.

 

Waar bestaat een energetische behandeling uit?

De kanalen waarin het menselijk lichaam voorheen energie van nature doorheen zou stromen, is volgens veel mensen geblokkeerd geraakt door de stress of pijnlijke en/of (nog) niet verwerkte ervaringen. Bij energetische therapie wordt geprobeerd dit weer vrij te maken, de energetische therapeut zal hier alles aan doen. Hij of Zij heeft zo genoemde heldere vermogens waardoor hij deze blokkades weer vrij kan maken voor de energiestroom. Ook wordt verteld dat de therapeut een zelfherstellend vermogen kan activeren in het menselijk lichaam.

 

Wat is energiewerk?

Het leven wordt voor veel mensen steeds kritischer. Hierdoor zoeken mensen ook steeds vaker de rust op in de vakantie en vaak zelfs in het dagelijks leven. Energiewerken zijn het laten doorstromen van verschillende energie impulsen. Bij energiewerken worden klachten behandeld van de cliënt door middel van het vinden en gebruiken van zijn of haar eigen energie. Bij energiewerk gaat men niet alleen uit op het menselijk lichaam maar ook op elektro velden die het menselijk lichaam bezit.

Energie is een groot besproken onderwerp, ook als het over het menselijk lichaam gaat. Als jij last hebt van iets of iets weer wil terughalen/creëren dan is een therapie waarbij energie wordt gebruikt vaak geen slecht idee. Hierdoor word je fysiek sterker en worden vaak de doeleinden gehaald. Veel mensen zullen dit dan ook aanraden aan andere mensen omdat het geen slechte of verkeerde vorm van therapie is dat pijnlijk of schadelijk kan zijn.

Energetische behandeling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *