Therapie

Communiceer met bovennatuurlijke met een parapsychologie

Parapsychologie

Parapsychologie

Het is iets dat vrijwel voor een hele hoop mensen onbekend is. Er zijn een aantal mensen die wel weten wat het woord betekent, maar geen idee hebben wat de achterliggende studie ervan is. Parapsychologie is dan ook iets dat een stuk serieuzer genomen zou moeten worden. Een hoop mensen denken namelijk dat het een fabel is, echter zijn er een hele hoop bewijzen die bevestigen dat er leven naar de dood mogelijk is. Wanneer dit mogelijk is, is parapsychologie dan ook iets dat een hoop dingen kan verhelderen. Ik ben hier zelf onderzoek naar gaan doen, toen ik steeds rare geluiden in mijn huis hoorde. Ik kon deze geluiden niet plaatsen en ben zo zelf een onderzoek gestart naar de mogelijke redenen hiervan. Al gauw wist parapsychologie me te helpen. Alles viel op zijn plaats voor me.

 

Mijn vaders geest leeft voort in mijn huis

Nadat ik de rare geluiden had gehoord en zelf onderzoek had gedaan, heb ik de hulp ingeschakeld van een parapsycholoog. Ik heb haar uitgenodigd bij mij thuis en ze vertelde me dat ook zij aanwezigheid voelde. Dit was in het begin erg schrikken, maar iets later vertelde ze me dat we te maken hadden met een goede geest. Ze is er mee gaan communiceren en al gauw kwam ze erachter dat het mijn overleden vader was. Ik had haar echter nooit verteld over mijn overleden vader, maar toch wist ze van alles over hem te vertellen. Ik geloofde haar dan ook volledig in haar verhaal. Nadat ik wist dat mijn vader nog in mijn huis rond zweefde, ben ik hier anders mee omgegaan. Ik zette extra vaak muziek op die hij vroeger ook altijd luisterde. Wanneer ik dit deed merkte ik dat het rustig was in mijn huis. De parapsycholoog is nog vaker op bezoek geweest om te kijken hoe alles verliep. Ze hielp me dan ook af en toe met het communiceren met mijn vader en dat vond ik erg fijn.

 

Een jaar na de parapsychologie

In de tussentijd zijn we alweer een jaar verder en kan ik met trots zeggen dat ik nog steeds regelmatig contact heb met de parapsycholoog. Ze helpt me namelijk enorm met het zoeken naar antwoorden. Zo ben ik erg veel dingen over mijn vader te weten gekomen. Het mooiste van alles vind ik eigenlijk dat ik nu zeker weet dat de geest van mijn vader doorleeft in mijn huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *