Burn-out coaching

Burn-out klachten

Geplaatst op

Burn-out klachten

 

Er zijn heel erg veel mensen die tegenwoordig veel stress ervaren. Alle oorzaken van een burn-out in een artikel beschrijven is niet haalbaar maar er kan wel kort verteld worden waarom burn out klachten ontstaan en waar deze vandaan komen. Eigenlijk is een burn-out een vorm van depressie of een gevolg aan te lange blootstelling van stress. Maar het wordt gezegd dat dit een werkgerelateerde ziekte is? Ja dat klopt maar het betekent niet dat de oorzaak altijd op het werk ligt, 90 procent van de mensen met een burn out hebben ook problemen in het privéleven of interpersoonlijke conflicten. Het is dus heel erg belangrijk dat je ged nadenkt waar jouw burn-out klachten vandaan komen. Je krijgt namelijk niet zomaar burn-out klachten en heel vaak gaat het gepaard of is het een depressie. Een burn out is eigenlijk maar een symptoom waarvan de medici niet precies weten wat het is. Je moet er daarom achter zien te komen waar jouw burn-out klachten vandaan komen pas als je dit weet kun je deze ook aanpakken en weet je zeker dat je geen tweede krijgt. Heel vaak stoppen mensen met werken en nemen ze rust, ze worden uit de situatie gehaald waarin de emmer deed overlopen en dan gaan ze weer werken en gaat het mis.

 

Goed nadenken waar de burn-out klachten vandaan komen

Burn-out klachten kunnen heel erg uiteen lopen en het is heel erg ebalnrijk dat je goed nadenkt waar deze vandaan komen. Er zijn verschillende soorten vormen van depressies waarvan een burn-out er heel erg op lijkt. Als jij een depressie hebt en niet goed in je vel zit ben je minder bestand tegen stress, logisch dat je emmer dan overloop op het werk. Het dus heel erg belangrijk dat je in zijn geheel naar jouw burn-out klachten kijkt men niet alleen maar naar het werk. Steld dat de oorzaak wel op het werk ligt moet je misschien kijken hoe jij met situaties omgaat, het is niet perse dat er te veel gewerkt wordt. Je kent het gezegde van hard werken is nog nooit iemand doodgegaan en dat is dan ook zo. Iemand kan 20 uur werk doen wat hij verschrikkelijk vindt en iemand kan 60 uur werken wat hij of zijn geweldig vindt. Bijna zeker dat die tweede persoon zich beter voelt dan de eerste, het gaat niet altijd om de kwantiteit maar vaker om de kwaliteit.

Depressie

Depressie kliniek

Geplaatst op

Depressie

 

Soms zit het leven even niet, maar als soms in vaak verandert, dan is het beter om hulp te zoeken. In Nederland zijn er namelijk klinieken die speciaal gespecialiseerd zijn in het behandelen van depressies, zo’n kliniek wordt depressie kliniek genoemd. Maar zijn er ook zelf dingen die je kunt doen?

 

Hoe kan je leren omgaan met je depressie?

 

Een depressie is natuurlijk niet zomaar iets dat je in één, twee, drie wegwerkt met een aantal tips. Was het maar zo simpel! Maar tips kunnen je misschien wel al een klein beetje vooruit helpen. Om die reden geef ik je hieronder enkele tips!

 

Onderhoud contact met anderen

 

Als je je niet goed in je vel voelt, dan zal jij waarschijnlijk geen zin hebben om met anderen in contact te komen. Je zal ze zelfs vermijden, maar eigenlijk is dat het laatste wat je moet doen. Ook al zie je er nu het nut niet van in, praten met anderen kan echt helpen. Leg aan je vrienden en familie uit waar je precies mee worstelt. Als mensen begrijpen wat je meemaakt, dan wordt het voor hen ook makkelijker om jou goed te steunen. En deze steun is erg belangrijk om jezelf overeind te houden.

 

Breng structuur in je dag

 

Ook deze tip zal je zeker kunnen helpen. Als je structuur en regelmaat in je dagen brengt, dan zal jij minder geneigd zijn om te doemdenken of piekeren. Sta op vaste tijden op en ga op vaste tijden naar bed. Sla geen maaltijden over en ontbijt, lunch en dineer op vaste tijden. Plan voor jezelf vaste activiteiten, op deze manier blijf je bezig, waardoor je ook minder tijd hebt voor depressieve gedachten.

 

Zorg voor beweging

 

Als jij je niet goed voelt, dan kan het helpen om regelmatig te bewegen. Probeer bijvoorbeeld elke dag een beetje te wandelen, zwemmen of fietsen. Dit is niet enkel een goed idee, omdat je dan even met je gedachten ergens anders zit, maar ook omdat je tijdens het sporten endorfine aanmaakt. Deze stof zorgt ervoor dat jij je gelukkiger zult voelen. Endorfine zorgt er bovendien ook voor dat je beter slaapt.

 

Zoek voldoende afleiding

 

Als je je niet zo goed voelt, dan is het beter om niet te veel tijd alleen door te brengen. Als je alleen bent, dan zal je namelijk nog sneller over allerlei dingen piekeren. Doe dingen die je graag doet, zoek een nieuwe hobby of volg een leuke cursus. Vermijd wel stress en kies het liefst een activiteit waar je je ontspannen bij voelt.

Baby

3d echo Rotterdam

Geplaatst op

 

3d echo Rotterdam

 

Ben je zwanger? Dan is dat natuurlijk een fantastische unicum in je bestaan. Je hele leven wordt anders en dat nieuwe avontuur is natuurlijk een fantastisch gegeven. In het leven moet je namelijk altijd vooruitgaan, want anders kom je in de problemen en heb je na verloop van tijd geen doelen meer. Als je kinderen krijgt, dan weet je in ieder geval dat je weer een doel voor ogen hebt. Namelijk het opvoeden van het kind, zo goed als dat kan. Tijdens de zwangerschap wil jij natuurlijk een goed beeld krijgen van je kind. Hoe ziet alles eruit? Je bent natuurlijk hartstikke nieuwsgierig, tegenwoordig kun je niet alleen een reguliere echo laten maken maar is het ook mogelijk om een 3d-echo Rotterdam te laten maken. Wat zijn de voordelen van zo’n echo?

 

Beter in beeld

 

Het voordeel van een 3D-echo is dat je je kind veel beter in beeld kunt krijgen. Aan een reguliere echo zitten nog enige beperkingen, maar bij een 3D-echo verdwijnen die beperkingen als sneeuw voor de zon. Een 3D-echo wordt ook wel eens een pretecho genoemd. Het is namelijk een echo zonder functie om afwijkingen te constateren, maar meer om gewoon je nieuwsgierigheid te temperen. Bij een 3D-echo is je baby zichtbaar in kleuren en vanuit meerdere perspectieven. Bij een reguliere echo is dit niet mogelijk, dus het is een fenomeen dat tamelijk revolutionair te noemen is.

 

Wanneer?

 

Veel mensen vragen zich af wat de beste tijd is om een pretecho uit te voeren. In de eerste week van de zwangerschap heeft het natuurlijk weinig zin om een dergelijke echo uit te voeren. Het wordt aangeraden om een pretecho uit te voeren tussen week 16 en week 30. Dan is het meeste te zien en kun je ook daadwerkelijke veranderingen waarnemen. Dat is natuurlijk een prachtig gegeven, want dat is het hele doel van de echo.

 

Foto’s

 

Het mooie is dat je ook foto’s kunt krijgen van de 3D-echo. Deze prachtige foto’s kun je dan thuis nog eens op je gemak bekijken. Dan kun je al heerlijk samen gaan verlangen naar je baby en dat is natuurlijk een fantastisch idee. Daarnaast kun je het ook laten zien aan je familie en die kun je daar ook zeer veel plezier mee doen. Informeer dus naar de verscheidene mogelijkheden bij de 3D-echo in Rotterdam. Je weet dan zeker waar je aan toe bent en ze kunnen je voorzien van veel informatie.

Training

Personal trainer Etten Leur

Geplaatst op

Personal trainer Etten Leur

 

De meeste mensen gaan sporten om af te vallen of om de conditie te verbeteren. Vol goede moed wordt de sportschool bezocht maar na een paar weken loopt het enthousiasme terug en word je creatief in het bedenken van redenen om maar niet naar de sportschool te gaan. Per saldo val je niets af en wordt ook je conditie niets beter. Wil je écht resultaat boeken, huur dan de personal trainer in Etten Leur in.

 

De stok achter de deur in de vorm van een personal trainer

Met de personal trainer in Etten Leur huur jij je ultieme stok achter de deur in. In de meeste gevallen word je zo enthousiast gemaakt door de personal trainer in Etten Leur, dat je die stok niet eens echt nodig hebt. Samen met de personal trainer in Etten Leur bespreek je haalbare doelen en spreek je af in welk tijdbestek dit resultaat behaald moet worden. De personal trainer in Etten Leur zal de weg der geleidelijkheid kiezen, om zo een duurzamer resultaat na te streven.

 

Geen enkele training is hetzelfde

Groot voordeel van de trainingen van de personal trainer in Etten Leur is de variantie in trainingen als ook de gerichte trainingen die door de trainer aangeboden worden. Elke training van de personal trainer in Etten leur is een uitdaging, geen training is hetzelfde. De personal trainer is zeer flexibel en kun jij niet naar de sportschool komen, dan komt hij gewoon naar jou. Met een paar vierkante meter kan de personal trainer n Etten Leur al prima uit de voeten.

 

Mensen leven nu een stuk bewuster

Ook op het gebied van voeding en de leefstijl zal de personal trainer je adviseren in hoe jij bewuster en gezonder kunt eten en leven. Bovendien ontwikkelt de trainer zich gedurende het traject vaak als een vertrouwenspersoon, aan wie je ook echt zaken toe durft te vertrouwen. De trainer heeft steeds aandacht voor jou en monitort de ontwikkeling van je lichaam. Daarom kan een training ook best eens een rustig bosloopje zijn en een stuk advies. De meeste mensen die hebben gewerkt met de personal trainer in Etten Leur zijn door zijn werkwijze verslaafd geraakt aan trainingen. Bovendien leven ze een stuk bewuster. Daarmee is de conclusie gerechtvaardigd dat het zoden aan de dijk zet als je de expertise van een persoonlijke trainer inzet bij het nastreven van je doelen.

Voeding

Een online vegetarische koksopleiding volgen

Geplaatst op
Online vegetarische koksopleiding

Koken, we doen het allemaal wel eens. Echter heeft de ene persoon hier meer plezier in dan de ander en kan de ene persoon lekkerdere gerechten op tafel zetten dan de ander. Sommige mensen vinden koken zelfs zo leuk dat ze hier hun beroep van willen maken. Mocht koken jou ook goed af gaan en is dit echt jouw passie? Dan is het misschien wel een leuk idee om een kopsopleiding te volgen. Tijdens zo’n opleiding leer je hoe je de beste gerechten op tafel kunt zetten. Echter zijn er tegenwoordig ontzettend veel koksopleidingen en kan je zelfs kiezen voor een vegetarische koksopleiding.

Steeds meer mensen kiezen ervoor om vegetarisch te eten. Dit kan zeker gezien worden als een trend en veel mensen doen dit omdat het een feit is dat we met zijn allen te veel vlees eten. De meeste van ons eten vrijwel dagelijks een stukje vlees terwijl we maar een of twee stukken vlees per week nodig hebben. Tegenwoordig is het vegetarisch eten erg goed en je zou dus kunnen overwegen om over te stappen op vegetarisch eten. Tenminste, als jij ook vindt dat men over het algemeen te veel vlees eet. Eet jij zelf al veel vegetarisch en wil jij kok worden? Dan is het misschien wel een leuk idee om een online vegetarische koksopleiding te volgen. Deze vegetarische koksopleiding is er speciaal voor mensen die vegetarisch willen koken en hier ook hun beroep van willen maken.

De lekkerste gerechten

Tijdens een vegetarische koksopleiding leer je alles over de lekkerste vegetarische gerechten. Deze opleiding zal jou opleiden tot een specialist als het gaat om vegetarische gerechten. Kortom, je kunt hier uiteindelijk je werk van gaan maken. Vind jij het bereiden van vegetarische gerechten leuk, maar wil jij hier niet je werk van maken? Dan is het verstandig om een workshop te volgen. Tijdens zo’n workshop leer je dan ook hoe je lekkere gerechten kunt maken, echter is dit niet op professionele wijze. Dit is bijvoorbeeld ook erg leuk als je een activiteit met vrienden wilt doen. Zo’n cursus is namelijk niet alleen erg leerzaam maar ook hartstikke leuk. Ben jij op zoek naar zo’n cursus? Dan vind je op het internet ontzettend veel aanbieders. Doe wel goed onderzoek zodat je uiteindelijk bij een aanbieder uitkomt die echt de moeite waard is. Zo weet je tenminste zeker dat je uiteindelijk ook daadwerkelijk waar voor je geld krijgt.

Relatietherapie

Geen zin om te vrijen? Ga langs de seksuoloog

Geplaatst op
Seksuoloog Almere

Veel mensen hebben geregeld seks, dit is natuurlijk helemaal niet zo raar. Seks is voor veel mensen namelijk hartstikke lekker. Echter kan het zijn dat je niet zo lekker in je vel zit en weinig zin zult gaan hebben in seks. Wanneer dit het geval is kun je er eens voor gaan kiezen om eens langs te gaan bij de seksuoloog Almere. Dit is iemand waarmee je kan praten wanneer je eigenlijk vrij weinig zin hebt in seks. Wanneer je dit namelijk niet hebt kan het zijn dat je een mindere band kan gaan krijgen met je partner. Dit is misschien niet iets wat je wilt. Wanneer Je op zoek zal gaan naar een seksuoloog kun je dit op verschillende manieren gaan doen. Een van deze manieren is eens een kijkje nemen op het internet. Hier zul je namelijk verschillende mensen tegenkomen die ervaringen hebben gehad met een seksuoloog. De een al een betere ervaring hebben gehad dan de andere.

Hoe vind ik de juiste seksuoloog?

Doordat er verschillende mensen actief zijn als seksuoloog zal het niet gemakkelijk zijn om in een keer meteen bij de juiste seksuoloog terecht te komen. Je kunt het hier ook eens over hebben met je huisarts, wanneer je dit doet zul je namelijk wellicht doorverwezen worden naar de juiste persoon en dit is natuurlijk fijn omdat je dan zelf niet op zoek hoeft. De meeste mensen die opzoek gaan naar een seksuoloog doen dit door middel van het internet. Dan kun je namelijk kijken wat de verschillen zijn van de verschillende seksuologen. Het is verstandig zijn om verschillende seksuologen met elkaar te vergelijken. Zo zullen sommige misschien iets duurder zijn als de andere.. Ook zal het een seksuoloog moeten zijn waar zowel jij als een partner een goed gevoel bij hebt. Wanneer dit niet het geval zal zijn kan het misschien een lastig verhaal worden om tot de juiste oplossing te gaan komen. Bij de recensies zul je ook vaak eerlijke verhalen aantreffen, dit is dan ook zeker iets wat jou kan gaan helpen een keuze te maken.

Coaching

Wanneer is een Coach Spijkenisse nodig?

Geplaatst op

Coach SpijkenisseSoms loopt het leven eenmaal niet helemaal zoals je zou willen. Het kan ook zo zijn dat deze eigenlijk loopt zoals je wilt maar je eigenlijk toch niet gelukkig bent. Er zijn veel mensen die zeggen dat je reden hebt om ongelukkig te zijn maar toch ben je het wel. Het is dan belangrijk dat je op zoek gaat naar de oorzaak dat je ongelukkig bent. eigenlijk verdient iedereen het om gelukkig te zijn, we zijn niet op de wereld gezet om ongelukkig te zijn. Je hoeft niet altijd gelukkig te zijn maar standaard ongelukkig zijn is niet de manier hoe je zou moeten leven. Hoe kun je dit verbeteren? Als eerste kun je op zoek gaan naar een coach Spijkernisse. Een coach kan je helpen bij het onderzoeken naar de bron van jouw ongeluk. Vervolgens zal de coach jou helpen deze problemen op te lossen. Als dit is opgelost dan kun je doorgaan met leven volgens de manier hoe je dit wel wilt. Hoe een coach te werk gaat wordt hieronder verder uitgelegd.

1. Gesprek

Als eerste zal een coach een gesprek met je aangaan waarin hij zichzelf voorstelt en vooral aan jou vraagt wat jouw problemen zijn. Als je dit hebt gedaan dan kunnen jullie samen de diepte in duiken. Vaak helpt het alleen al als de coach jou een aantal vragen stelt. Bij het beantwoorden van deze vragen wordt je al een stuk wijzer en krijg je meer inzicht in jezelf. Als de coach bijvoorbeeld vraagt naar jouw carrière en of je zin hebt om in de ochtend te werken dan ga je hier beter over nadenken. Dit geld ook zo met sport, hobby’s en relaties. Als dit is gedaan dan zullen jullie een vervolg gesprek inplannen.

2. Plan

Als de intake is geweest en de problemen in beeld zijn dan zal de coach een plan maken en deze met je bespreken. Als hij of zij dit plan aan je heeft laten zien kan hij of zijn er voor kiezen deze samen met jouw aan te passen, uiteindelijk moet jij achter het plan staan want het moet jouw helpen beter te worden. als dit is gedaan dan zul je aan de slag gaan met het plan.

3. De uitvoering

Vervolgens komt de uitvoering van het plan. Dit is vaak lastiger dan mensen denken. Soms moeten er dingen in het leven veranderen, mensen verwachten dit niet. Het is vaak niet zomaar een aantal gedachten veranderen of een klein ding aanpassen. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat er daadwerkelijk relaties moeten worden verbroken of dat er een andere carrière moet worden gestart.

Coaching

Mediator Voorschoten staat tussen beide in

Geplaatst op

Mediator

Mijn man en ik zijn nu twintig jaar samen. Dit is natuurlijk super lang. Alleen komen we nu nergens meer uit. hierna besloten wij te scheiden van elkaar. We dachten dat dit het beste was omdat we nergens meer uit kwamen en er elke keer weer een ruzie was om niets. Jammer genoeg. We hadden het ook al aan de kinderen verteld dat we zouden gaan scheiden. Onze kinderen vonden dit heel jammer en ze wouden dat echt niet hebben dus de kinderen besloten voor ons dat wij naar een mediator in Voorschoten moesten gaan. mijn kinderen wisten nog meer dan ik, ik wist helemaal niet wat een mediator was. ik heb het toen de avond op gezocht en kwam uit dat het een soort van relatietherapie is als je bijna in een echtscheiding zit. Ik vond dit misschien ook wel een goed idee

Mediator Voorschoten

Veranderingen

Mijn man en ik voelen natuurlijk nog wel veel voor elkaar dus besloten we om naar een mediator te gaan. we hadden ons ingeschreven en we hadden direct een afspraak gemaakt voor de week daarna. Dit was natuurlijk nog wel echt belangrijk. Toen het de dag was dat we eindelijk naar de mediator zouden gaan waren we heel blij. Het is natuurlijk ook wel zo dat de ruzies opgelost moeten worden en dat we er samen uit komen met de mediator. Toen we aankwamen bij de mediator konden we direct mee naar binnen lopen. Ze vertelde ons hoe het proces zou gaan lopen om ons weer naar elkaar toe te krijgen. Ik had hier weinig hoop in omdat we er bijna niet meer uit komen. Toen ze ons alles had uitgelegd begonnen we met het praten over ons huwelijk. Ik vertelde ook direct dat ik er eigenlijk mee wou stoppen. De mediator vertelde dat dit nog niet nodig was omdat ze nog wel iets tussen ons zag bloeien. Heel raar maar toch waar blijkbaar.

 

Resultaat

Nu zes maanden later gaan we nog steeds naar de mediator. Het gaat nu een stuk beter tussen mij en me man. Natuurlijk nog niet helemaal goed maar ik geloof er wel in dat wij niet hoeven te scheiden. Mijn man is hier zelf ook heel blij mee dat het weer goed tussen ons gaat. we zitten gelukkig weer samen in de avond op de bank zonder ruzie. Ik ben blij dat wij naar de mediator gaan omdat we anders onze kans weg hadden laten gaan. gelukkig is dit niet gebeurd.

Logopedie

Optimale voorbereiding voor de kwaliteitstoets Logopedie

Geplaatst op

Sommige kinderen lopen tijdens hun ontwikkeling tegen problemen aan. een aantal van deze kinderen krijgt problemen met spraak, spraak is erg belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Het is daarom belangrijk dat spraak overeenkomt met een goede begeleiding. Als een kind problemen ervaart met de spraak kan de logopedist worden ingeschakeld. Als de logopedist wordt ingeschakeld kun je er van uitgaan dat deze de problemen vaak onder controle krijgt. Als dit niet gebeurt zal het kind meer begeleiding moeten krijgen.

Wat is logopedie

Logopedie wordt ook wel spraaktherapie genoemd. logopedie is de zorg die nodig is als er problemen zijn met stem, spraak, taal, gehoor en slikken. Logopedisten hebben een HBO opleiding gehad en helpen kinderen tijden de begeleiding van deze problemen. De logopedisten behandelen stoornissen op het gebied van persoonlijke communicatie. Zij houden zich daarnaast ook bezig met ander dingen zoals voorlichting, preventie en, het onderzoek naar logopedie gerelateerde zaken. Een logopedist is gespecialiseerd en opgeleid met minimaal HBO niveau. Het valt onder ze paramedische zorg en valt onder de basisverzekering. Je hoeft je al ouder dus geen zorg te maken dat het veel geld gaat kosten, er kan ook geen spraak worden gedaan op eigen risico omdat een kind op de 18 geen eigen risico hoeft te betalen. logopedie kan ook plaatsvinden bij volwassen. Hierbij kun je denken aan mensen die problemen hebben met praten en slikken nadat zij een operatie zijn ondergaan of nadat zij andere problemen hebben meegemaakt. Je kunt hierbij denken aan keelkanker of tongkanker.

Kwaliteitstoets LogopedieHoe gaat een logopedist te werk

Een logopedist gaat volgens standaard protocollen te werk. Dit is eigenlijk net zoals bij een fysiotherapeut, er worden altijd richtlijn gemaakt door een overkoepelende organisatie. Het is daarbij belangrijk dat de logopedist zich hier aan houdt. Dit komt de zorg namelijk alleen maar ten goede. Een logopedist moet dan ook een kwaliteitstoets logopedie doen. Tijdens deze kwaliteitstoets logopedie wordt de logopedist getest of zijn of haar kennis op orde is en of deze voldoet aan de eisen. Met een kwaliteitstoets logopedie kan je als ouder dus zien of de logopedist bekwaam is. De richtlijn van de logopedist is de TOS, als je het idee hebt dat de logopedist zich niet een de richtlijn houdt mag je hem of haar hierop wijzen. Dit is namelijk jouw goed recht als ouder. Doe dit dan ook als het nodig is.

Healing

Wat is Healing nou precies?

Geplaatst op

Je hoort het woord healing best vaak in het dagelijks leven voorbijkomen. Maar wat is nou eigenlijk precies een healing? Wat bedoelen we met een healing en wat is het effect ervan?

Balans tussen lichaam, ziel, gedachten en emoties

De term healing komt uit het Engels en betekent letterlijk heling. Healing kan op verschillende manieren plaatsvinden; artsen helen het lichaam door te opereren, psychologen werken met name aan genezing op mentaal gebied. In negen van de tien gevallen bedoelt men met een healing een manier van helen die je ziel, je gedachten en emoties in balans brengt met je lichaam. Goed om in dat kader te weten is dat alles om je heen energie is; bij verstoringen van energie kunnen in je lichaam ophopingen of juist tekorten aan energie ontstaan. Die tekorten of ophopingen kunnen weer resulteren in klachten op lichamelijk en mentaal vlak.

healing

Kan ook prima op dieren toegepast worden

Je hebt uiteraard verschillende manieren om aan healing te doen. Sterker nog, dit kan anno 2019 op ontzettend veel verschillende manieren. Bekende vorm is bijvoorbeeld Reconnective Healing en Energy Healing, gebaseerd op het gedachtengoed van Meester Djwal Kuhl, ook wel bekend als ‘De Tibetaan’. Een therapeut die Energy Healing aanbiedt is geoefend om energie en disbalans waar te nemen. De oorzaak van de klachten wordt achterhaald en bestreden, in plaats van dat aan symptoombestrijding gedaan wordt. Overigens kan healing ook toegepast worden op dieren en net als bij mensen is bij de een het effect meteen merkbaar terwijl de ander pas na verloop van tijd de gunstige effecten ervaart.

Bereik de essentie door heel even je verstand uit te schakelen

Een bijzondere vorm van healing die tegenwoordig steeds vaker toegepast wordt is Touch of Matrix. Dit is een bewustzijn methode die verbonden is met het NU-bewustzijn. Touch of Matrix zet zaken als bewustzijn, gezondheid, persoonlijke groei en welzijn in en eigentijds perspectief. Touch of Matrix is vernieuwing, luchtigheid, optimalisering, vitaliteit en verbinden en is een vorm van heling die de gebaande paden verlaat. Bij Touch of Matrix werkt men vanuit jouw essentie. Je leert verbinding te maken met die essentie door op eenvoudige wijze je verstand heel even uit te schakelen. Dit houdt in dat er op een snelle maar ook zeer krachtige en diepe wijze op alle niveaus tegelijk gewerkt kan worden. Bovendien kan Touch of Matrix bij elk onderwerp of thema toegepast worden.