CoachingHealingTherapie

Alledaagse klusjes

Je boterham smeren, naar het toilet lopen, even afwassen of de was doen is voor iedereen de normaalste zaak van de wereld. Je loopt even naar het toilet om boodschap 1 of 2 te doen. Je gaat daarna je handen wassen zodat je daarna lekker een koekje kan pakken uit het kastje. Deze handelingen zijn voor de meeste mensen de meest normale zaak van de wereld en je hebt er ook totaal geen moeite mee. Toch zijn er mensen die deze handelingen met veel moeite moeten doen of zelfs helemaal niet kunnen. Dit komt meestal door een bepaalde aandoening van mensen zoals reuma of ze zitten in een rolstoel. Deze mensen hebben hulp nodig bij bepaalde handelingen of ze hebben iemand nodig die ze een andere manier aanleert om die alledaagse klusjes en taken wel te doen. Ergotherapie Roosendaal is een therapie die mensen met een beperking van deze klussen kunnen helpen. De mensen die gespecialiseerd zijn in ergotherapie Roosendaal zijn experts in het helpen van het vinden van alternatieve mogelijkheden.

Ergotherapie

 

Voor wie is ergotherapie Roosendaal?

Ergotherapie Roosendaal is voor mensen die in het dagelijks leven worden beperkt door bepaalde factoren. Zo kan het zijn dat door ouderdom mensen moeite hebben met zich door het huis te begeven terwijl ze wel heel graag op zichzelf willen wonen. Door ergotherapie Roosendaal te nemen kunnen ze samen oplossingen vinden voor de obstakels die deze mensen tegenkomen. Zo is het ook voor mensen met dementie of met een niet aangeboren hoofdletsel. Ook is ergotherapie Roosendaal voor mensen met een downsyndroom of met chronische pijn. Ook is het voor mensen met spierklachten. Deze mensen hebben allemaal moeite met bepaalde opdrachten thuis, op werk of in andere sociale omgevingen.

 

Wat doet ergotherapie Roosendaal voor jou?

Ergotherapie Roosendaal adviseert en begeleidt de mensen in betrekking met veel obstakels die ze in het dagelijks leven tegenkomen. Zo helpt ergotherapie Roosendaal ook met het vinden van oplossingen om deze problemen op te lossen zodat het leven je een stuk makkelijker wordt gemaakt. En dat wil nog iedereen? Ook informeren en lichten ze je naasten en/of mantelverzorgers in over hoe ze het beste met zulke obstakels om kunnen gaan.

 

Ken jij iemand of ben jij de persoon in kwestie en heb jij begeleiding nodig of iemand die samen met jou denkt over de perfecte oplossing? Ergotherapie Roosendaal zorgt ervoor dat jij weer goed kan functioneren in je eigen huis en op de werkvloer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *