Baby

3d echo Rotterdam

 

3d echo Rotterdam

 

Ben je zwanger? Dan is dat natuurlijk een fantastische unicum in je bestaan. Je hele leven wordt anders en dat nieuwe avontuur is natuurlijk een fantastisch gegeven. In het leven moet je namelijk altijd vooruitgaan, want anders kom je in de problemen en heb je na verloop van tijd geen doelen meer. Als je kinderen krijgt, dan weet je in ieder geval dat je weer een doel voor ogen hebt. Namelijk het opvoeden van het kind, zo goed als dat kan. Tijdens de zwangerschap wil jij natuurlijk een goed beeld krijgen van je kind. Hoe ziet alles eruit? Je bent natuurlijk hartstikke nieuwsgierig, tegenwoordig kun je niet alleen een reguliere echo laten maken maar is het ook mogelijk om een 3d-echo Rotterdam te laten maken. Wat zijn de voordelen van zo’n echo?

 

Beter in beeld

 

Het voordeel van een 3D-echo is dat je je kind veel beter in beeld kunt krijgen. Aan een reguliere echo zitten nog enige beperkingen, maar bij een 3D-echo verdwijnen die beperkingen als sneeuw voor de zon. Een 3D-echo wordt ook wel eens een pretecho genoemd. Het is namelijk een echo zonder functie om afwijkingen te constateren, maar meer om gewoon je nieuwsgierigheid te temperen. Bij een 3D-echo is je baby zichtbaar in kleuren en vanuit meerdere perspectieven. Bij een reguliere echo is dit niet mogelijk, dus het is een fenomeen dat tamelijk revolutionair te noemen is.

 

Wanneer?

 

Veel mensen vragen zich af wat de beste tijd is om een pretecho uit te voeren. In de eerste week van de zwangerschap heeft het natuurlijk weinig zin om een dergelijke echo uit te voeren. Het wordt aangeraden om een pretecho uit te voeren tussen week 16 en week 30. Dan is het meeste te zien en kun je ook daadwerkelijke veranderingen waarnemen. Dat is natuurlijk een prachtig gegeven, want dat is het hele doel van de echo.

 

Foto’s

 

Het mooie is dat je ook foto’s kunt krijgen van de 3D-echo. Deze prachtige foto’s kun je dan thuis nog eens op je gemak bekijken. Dan kun je al heerlijk samen gaan verlangen naar je baby en dat is natuurlijk een fantastisch idee. Daarnaast kun je het ook laten zien aan je familie en die kun je daar ook zeer veel plezier mee doen. Informeer dus naar de verscheidene mogelijkheden bij de 3D-echo in Rotterdam. Je weet dan zeker waar je aan toe bent en ze kunnen je voorzien van veel informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *